guidosite

Guido Janssens: Financies

Veldstraat 81
Ranst
0485 743377
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Guido Janssens

Na mijn huwelijk met Rachel Goossens uit Broechem vestigden we ons ook in Broechem. Terwijl onze twee kinderen opgroeiden was ik een aantal jaren actief in de vormselcatechese. In 2000 verhuisden we naar Ranst. Ik was een aantal jaren lid van het parochieteam. Daarnaast ben ik regelmatig acoliet en lector in de zondagsvieringen.
Mijn ganse loopbaan was ik administratief bediende maar sedert enkele jaren ben ik met vervroegd pensioen. Door mijn vroeger beroep ben ik erg vertrouwd met cijfers en tabellen. Dat moet de andere leden van het parochieteam opgevallen zij n want sedert een tweetal jaar volg ik het financiële reilen en zeilen van de Sint-Pancratiusparochie op.
De voorbije twee jaar heb ik het traject dat geleid heeft tot onze pastorale eenheid Sara en Abraham geïnteresseerd gevolgd en deelgenomen aan de verschillende thema-avonden.
Toen de vraag kwam of ik deel wilde uitmaken van het team van de pastorale eenheid heb ik niet lang getwijfeld: als hoofdverantwoordelijkheid kreeg ik het financiële en materiële beheer toegewezen.
Ik ben me er van bewust dat er nog vele aspecten zijn die nieuw zijn voor mij. Een goede samenwerking met alle betrokkenen zal nodig zijn om deze opdracht goed te kunnen uitvoeren.

 

 

www.celan.be - Ludwig Van Hoof